Het Rozenpakhuys Barendrecht - Accessoires

 

 

Home   Rozen   Boeketten  Rouwarrangementen  Kamer- en Tuinplanten  Accessoires  Bestellingen

 

Openingstijden   Contact   Adresgegevens    Nieuws en Diversen    Routebeschrijving    Disclaimer

 

 

Wij vertegenwoordigen o.a. de merken

     

 

De nieuwe collecties Brynxz, PTMD en Fidrio 2017/2018

staan bij "Het Rozenpakhuijs" uitgestald!

 

Klik hier voor meer afbeeldingen PTMD

 

Klik op foto's voor vergroting

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brynxz-PTMD-Fidrio en SILK-KA collections

 

De grootste collectie die er in Nederland

 

te vinden is staat bij "Het Rozenpakhuijs"

 

uitgestald!


BRYNXZ COLLECTIONS een grote collectie nieuwe potten, vazen en lampen

Brynxz collections eigentijds en tijdloos

Woondecoraties met het beste van vroeger en nu

Brynxz wil de wereld mooier maken door uw wereld mooier te maken. De woonaccessoires zorgen voor een stijlvolle leefomgeving. Unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek die moeiteloos passen in elk interieur.

De stijl van Brynxz is uitgesproken, onderscheidend en tijdloos. Nicheprodukten met een twist naar vervlogen tijden, maar met een moderne touch. Brynxz combineert het beste van heden en verleden. Eigentijdse woonaccessoires met een ziel.

 

 

PTMD COLLECTIONS vele nieuwe modellen

PTMD collections sfeervol en decoratief

PTMD potten en vazen worden vaak met de hand vervaardigd en sommige hebben een speciale nabewerking ondergaan. Voorts bieden wij een uitgebreide collectie woonaccessoires aan van het merk PTMD. 

 

 

FIDRIO kwaliteits glaswerk met dikke wanden

Fidrio collections uniek glaswerk

Fidrio startte in 1996 met het importeren van mondgeblazen glaswerk. De eigenaren waren beide bloemist en hadden een eigen bloemenzaak. Ze zochten naar tijdloos, traditioneel vervaardigd glaswerk voor de bloemen, maar vonden niet wat ze zochten en besloten het zelf te gaan importeren en ontwerpen. De Fidrio collectie glaswerk bestaat uit traditioneel in houten mallen geblazen glaswerk, dat zich onderscheid in kwaliteit (dik glas) en tijdloos design.

 

 

SILK-KA zijde bloemen

Andere kleuren, nieuwe vormen de nieuwste trends zijn altijd direct zichtbaar in interieur, mode en accessoires. Daarom presenteert SILK-KA twee keer per jaar een nieuwe collectie luxe en natuurechte zijdebloemen, naar eigen ontwerp. Creatief en trendsettend, zonder afbreuk te doen aan onze strenge eisen: kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijkheid. Be inspired, be different, believe!

Laat u inspireren! Kom kijken naar de nieuwste bloemen, kleuren en toepassingen bij Het Rozenpakhuijs in Barendrecht.

 

 

Onderstaand treft u enige afbeeldingen van Brynxz, PTMD en Fidrio potten en vazen aan, zoals deze bij Het Rozenpakhuijs staan uitgestald, alsmede van ons nieuwe assortiment Silk-ka zijde bloemen.

 

Klik op foto's voor vergroting.

 

                   

 

                   

 

                   

 

 

Lampair Millefiori geurbranders

Een nieuwe snelle manier om geur te verspreiden en te ervaren. Kies één van de vele Millefiori geuren, druk op de knop "intensieve parfumering" en er wordt een intensieve stroom van geur verspreid in uw ruimte naar keuze of door het activieren van de "subtiele parfumering" geniet u van een geleidelijke constante toevoer van geur. Millee werkt met capsules, die je omgeving verrijken met exclusieve Millefiori geuren. De spruitjes of kool lucht is binnen korte tijd uit uw kamer verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een geur naar uw keuze. Zoals met alle goederen zijn we ook met de Millefiore produkten scherp geprijsd.

 

 

Uitgebreide collectie groene en bloeiende planten

 

Zoals u op onderstaande foto's kunt zien beschikken wij over een uitgebreide collectie groene en bloeiende planten. De planten zorgen er voor dat uw woonkamer etc. een aangenaam karakter uitstraalt.

 

 

Klik op foto's voor vergroting

 

 

« Terug naar Homepagina

Welkom op de site van het Rozenpakhuijs


Bij het Rozenpakhuijs vindt u een groot assortiment Hollandse rozen in diverse kleuren, lengtes en prijsklassen. U zult versteld staan van de diversiteit en de bijzondere soorten die wij u bieden. Verder treft u bij ons een grote kwantiteit andere snijbloemen aan. Door de grote hoeveelheden, die wij voorradig hebben, zijn grote aantallen direct uit voorraad leverbaar. De verscheidenheid en hoeveelheid aan rozen en overige bloemen zorgen er voor, dat wij boeketten kunnen leveren in diverse prijsklassen in alle maten en soorten. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.


Naast de rozen en overige bloemen treft u bij ons een ruim assortiment kamer- en tuinplanten aan. Tevens hebben wij een keur aan potten en vazen van het beste glas, aardewerk en keramiek van o.a. de bekende merken Brynxz, PTMD en Fidrio om uw interieur te verfraaien. Voorts zijn wij ruim gesorteerd in potten voor in uw tuin. Diverse kleuren, maten en kwaliteiten. Mocht u hele bijzondere tuinplanten of bomen zoeken, dan kunnen wij u die op bestelling leveren tegen scherpe prijzen.


U kunt vlak voor de deur van onze winkel parkeren. Wij hanteren ruime openingstijden en heten u van harte welkom om onze winkel te komen bezichtigen.


Het Rozenpakhuijs


Middeldijk 73a
2992 SH Barendrecht
Telefoon: 0180-621298
Email: info@hetrozenpakhuijs.nl

 

Het Rozenpakhuijs - Middeldijk 73a - 2992 SH Barendrecht - Tel.: 0180-621298