Het Rozenpakhuys Barendrecht - Boeketten

 

 

Home   Rozen   Boeketten  Rouwarrangementen  Kamer- en Tuinplanten  Accessoires  Bestellingen

 

Openingstijden   Contact   Adresgegevens    Nieuws en Diversen    Routebeschrijving    Disclaimer

 

 

Klik op foto voor vergroting

 

Boeketten en Bruidswerk


 

 

Rozen- en gemengde boeketten in verschillende kleuren en prijsklassen


Wij hebben elke dag een grote sortering boeketten voor u klaar staan. Tevens maken wij ter plaatse boeketten, waarbij de kleur en bloemkeuze kunnen worden aangepast aan uw per­ soonlijke smaak. Speciale wensen kunnen op verzoek voor u worden verzorgd.


Boeketten voor bedrijven en/of verenigingen


Door de omvangrijke voorraden rozen en andere snijbloemen kunnen wij op korte termijn grote aantallen boeketten voor bedrijven en/of verenigingen verzorgen. Wilt u bestellen bel dan naar het Rozenpakhuijs telefoon: 0180­-621298.

Bruidswerk


Bruidsboeketten, corsages, autostukken en verdere aankleding. Wij kunnen het voor u verzorgen in allerlei soorten bloemen en kleuren.


« Terug naar Homepagina

Welkom op de site van het Rozenpakhuijs


Bij het Rozenpakhuijs vindt u een groot assortiment Hollandse rozen in diverse kleuren, lengtes en prijsklassen. U zult versteld staan van de diversiteit en de bijzondere soorten die wij u bieden. Verder treft u bij ons een grote kwantiteit andere snijbloemen aan. Door de grote hoeveelheden, die wij voorradig hebben, zijn grote aantallen direct uit voorraad leverbaar. De verscheidenheid en hoeveelheid aan rozen en overige bloemen zorgen er voor, dat wij boeketten kunnen leveren in diverse prijsklassen in alle maten en soorten. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.


Naast de rozen en overige bloemen treft u bij ons een ruim assortiment kamer- en tuinplanten aan. Tevens hebben wij een keur aan potten en vazen van het beste glas, aardewerk en keramiek van o.a. de bekende merken Brynxz, PTMD en Fidrio om uw interieur te verfraaien. Voorts zijn wij ruim gesorteerd in potten voor in uw tuin. Diverse kleuren, maten en kwaliteiten. Mocht u hele bijzondere tuinplanten of bomen zoeken, dan kunnen wij u die op bestelling leveren tegen scherpe prijzen.


U kunt vlak voor de deur van onze winkel parkeren. Wij hanteren ruime openingstijden en heten u van harte welkom om onze winkel te komen bezichtigen.


Het Rozenpakhuijs


Middeldijk 73a
2992 SH Barendrecht
Telefoon: 0180-621298
Email: info@hetrozenpakhuijs.nl

 

Het Rozenpakhuijs - Middeldijk 73a - 2992 SH Barendrecht - Tel.: 0180-621298