Het Rozenpakhuys Barendrecht - Disclaimer

 

 

Home   Rozen   Boeketten  Rouwarrangementen  Kamer- en Tuinplanten  Accessoires  Bestellingen

 

Openingstijden   Contact   Adresgegevens    Nieuws en Diversen    Routebeschrijving    Disclaimer

 

 

 

Disclaimer


Algemeen

 

Alle rechten voorbehouden. De gehele inhoud van deze website "Het Rozenpakhuijs" (teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen en andere zaken) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten.
 
Zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van  "Het Rozenpakhuijs" is het niet toegestaan om delen van deze website te gebruiken in andere websites of voor enige andere toepassing. Deze website kan gegevens bevatten die zijn beschermd door copyright en door andere wet- of regelgeving inzake copyright van derden en deze zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd door de wet.
 

Verantwoording/aansprakelijkheid

"Het Rozenpakhuijs" heeft deze website met zorgvuldigheid ontworpen en samengesteld naar beste kennis en weten. Toegang tot en gebruik van de website en de daarin opgenomen verwijzingen geschieden voor risico van de bezoeker ervan. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten.
"Het Rozenpakhuijs" is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan voortvloeien uit bezoek aan en gebruik van deze website of de daarin aangebrachte verwijzingen.
 

Verwijzingen naar andere websites

Deze website bevat verwijzingen (hyperlinks) naar websites welke worden beheerd door derden. "Het Rozenpakhuijs" is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze andere websites.

 

Algemene voorwaarden

 

 

Alle informatie die "Het Rozenpakhuijs" communiceert via de website en via andere elektronische wegen zoals email, alsmede alle software en tools en verwijzingen naar andere sites of producten die besproken worden zijn te gebruiken op eigen risico. Er wordt niet gegarandeerd dat de geboden informatie correct is.
 
"Het Rozenpakhuijs" kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangerichte schade aan je PC, zowel hardware- als softwarematig, of andere materiële en niet materiële schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of het toepassen van adviezen van deze website in het algemeen en de reacties van andere gebruikers in het bijzonder en of de door "Het Rozenpakhuijs" verzonden emails .
 
Het gebruik van deze site is gratis.
 
Alle informatie, waaronder begrepen adviezen, ideeën, meningen, reacties en/of instructies, wordt niet noodzakelijkerwijs gesteund door
"Het Rozenpakhuijs".
 
"Het Rozenpakhuijs" staat op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de informatie op "Het Rozenpakhuijs" en/of in andere electronische communicatie zoals emails, en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie. De wederpartij wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet geïsoleerd te gebruiken maar af te gaan op haar professionele kennis en ervaring en de te gebruiken informatie te controleren.
 
"Het Rozenpakhuijs" kan nimmer aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor contacten, overeenkomsten of diensten tussen partijen die mogelijk via deze site zijn opgedaan.
 
 

Privacy Statement

 

- Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan "Het Rozenpakhuijs" kunnen permanent worden bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar eHet Rozenpakhuys Barendrechten persoon of organisatie.


- "Het Rozenpakhuijs" zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.
 
-   "Het Rozenpakhuijs" kan de gegevens die door de klant verstrekt worden onder meer voor de volgende doeleinden gebruiken:
 
-  Het sturen van één of meerdere mails zoals, maar niet beperkt tot, een mail waarin inloggegevens vermeld staan.


- Het (incidenteel) onder de aandacht brengen van een product, tip, handigheid etcetera, waarvan "Het Rozenpakhuijs" denkt dat het kan bijdragen tot een meer succesvolle website voor de b
ezoeker.
« Terug naar Homepagina

Welkom op de site van het Rozenpakhuijs


Bij het Rozenpakhuijs vindt u een groot assortiment Hollandse rozen in diverse kleuren, lengtes en prijsklassen. U zult versteld staan van de diversiteit en de bijzondere soorten die wij u bieden. Verder treft u bij ons een grote kwantiteit andere snijbloemen aan. Door de grote hoeveelheden, die wij voorradig hebben, zijn grote aantallen direct uit voorraad leverbaar. De verscheidenheid en hoeveelheid aan rozen en overige bloemen zorgen er voor, dat wij boeketten kunnen leveren in diverse prijsklassen in alle maten en soorten. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.


Naast de rozen en overige bloemen treft u bij ons een ruim assortiment kamer- en tuinplanten aan. Tevens hebben wij een keur aan potten en vazen van het beste glas, aardewerk en keramiek van o.a. de bekende merken Brynxz, PTMD en Fidrio om uw interieur te verfraaien. Voorts zijn wij ruim gesorteerd in potten voor in uw tuin. Diverse kleuren, maten en kwaliteiten. Mocht u hele bijzondere tuinplanten of bomen zoeken, dan kunnen wij u die op bestelling leveren tegen scherpe prijzen.


U kunt vlak voor de deur van onze winkel parkeren. Wij hanteren ruime openingstijden en heten u van harte welkom om onze winkel te komen bezichtigen.


Het Rozenpakhuijs


Middeldijk 73a
2992 SH Barendrecht
Telefoon: 0180-621298
Email:
info@hetrozenpakhuijs.nl

 

Het Rozenpakhuijs - Middeldijk 73a - 2992 SH Barendrecht - Tel.: 0180-621298