Accessoires

Het Rozenpakhuys. Het mooiste groencentrum van Barendrecht e.o.

Accessoires voor binnen én buiten!

Wij zijn dealer van o.a. Countryfield, PTMD, Fidrio, Silk-ka, HS, Lacrosse en Village Candle. Een mooie collectie merken met diverse accessoires om van uw huis een echt thuis te maken. Op zoek naar iets nieuws voor in huis of in de tuin? Met de laatste trends helpen wij u altijd graag voor wat extra sfeer of leuke decoraties in huis!

Totaal thuiskomen met Countryfield

Countryfield is het merk van Decostar. Hét label met sfeervolle accessoires voor landelijke woondecoratie. Stoer en stijlvol voor elke woonkamer, keuken en badkamer. En ook voor buiten zoals in de serre, tuin of op het terras. Altijd actueel en voor de ware liefhebber van eigentijds en sfeervol wonen. Maak van uw huis een thuis!

PTMD, Designed with passion

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van onze collectie.
De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires.

Fidrio, exclusive collection

Fidrio startte in 1996 met het importeren van mondgeblazen glaswerk. De eigenaren waren beide bloemist en hadden een eigen bloemenzaak. Ze zochten naar tijdloos, traditioneel vervaardigd glaswerk voor de bloemen, maar vonden niet wat ze zochten en besloten het zelf te gaan ontwerpen en importeren. De Fidrio Exclusive Collection producten ontwerpen zij samen met ambachtelijke glasblazers over de hele wereld en worden exclusief voor Fidrio geblazen.

Silk-ka, Flowers for life

SILK-KA presenteert twee keer per jaar een nieuwe collectie luxe en natuurechte zijdebloemen, naar eigen ontwerp. Creatief en trendsettend, zonder afbreuk te doen aan hun strenge eisen: kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijkheid. Be inspired, be different, believe! Laat u inspireren!

Silk-ka zijden bloemen zijn mooi om als solitaire bloem in een vaas te zetten, of om een mooi arrangement mee te maken voor op een speciale plek in huis. Met Silk-ka haalt u een echte blikvanger in huis. Heeft u zelf een mooie vaas of schaal, wij maken hem graag geheel naar uw wens op. Kom kijken naar de nieuwste bloemen, kleuren en toepassingen bij ons in de winkel.

Village Candle

De kaarsen van Village Candle bevatten pure essentiele olien en plantenextracten uit de hele wereld om de beste kwaliteit geuren te presenteren. Ze gebruiken paraffine wax en wax mengels van voedingsmiddelen in hun kaarsen. Alle kaarsen van Village Candle hebben 2 lonten (behalve de mini’s), dit zorgt voor een langzame en betere geurverspreiding. Met meer dan 100 gecombineerde jaren van kaars- en geurontwikkeling heeft het innovatie team van Village Candle de ervaring die je kunt vertrouwen om de kwaliteitsproducten te geven die je verdiend.

Lacrosse geurproducten

Het Spaanse kwaliteitsmerk Lacrosse is sinds 1997 specialist in het vervaardigen van de mooiste en puurste geuren. Vanuit het kleine plaatsje Sergovia wordt veel onderzoek en testen gedaan naar de ideale samenstelling van de geuren.
Onze collectie bestaat uit katalytische geurbranders met navullingen
en geurstokjes in diverse geuren.

HS Potterie, sfeer & een eigen stijl

De HS Potterie Collectie wordt door hen zelf ontworpen en samengesteld. Met veel passie en creativiteit zijn zij continue op zoek naar de unieke modellen en vernieuwende finishes. Met een duidelijke identiteit creëren zij een eigen stijl en sfeer! U vindt in onze winkel een uitgebreide collectie.