Nu in de winkel: Lacrosse geurproducten

Het Rozenpakhuys. Het mooiste groencentrum van Barendrecht e.o.

Nu in de winkel: Lacrosse geurproducten

Het Spaanse kwaliteitsmerk Lacrosse is sinds 1997 specialist in het vervaardigen van de mooiste en puurste geuren. Vanuit het kleine plaatsje Sergovia wordt veel onderzoek en testen gedaan naar de ideale samenstelling van de geuren. Onze collectie bestaat uit katalytische geurbranders met navullingen en geurstokjes in diverse geuren.

Lacrosse is  er in geslaagd om geuren van de geurstokjes  te produceren welke 0% alcohol bevatten, dit zorgt ervoor dat je nooit hoofdpijn zult krijgen van de geuren van Lacrosse. Tevens zorgt dit ervoor dat de geuren van Lacrosse slechts langszaam ‘vervliegen’, waardoor je huis dus extra lang lekker ruikt. De verschillende geuren van Lacrosse zijn gebaseerd op tonen uit de natuur, heerlijke uitgebalanceerde geuren die nooit overdreven aanwezig zijn in je huis.

Geurbranders verspreiden niet alleen een lekkere geur maar geven ook nog eens een ontspannend en rustgevend gevoel aan uw gemoedsrust. Tevens is het ook luchtzuiverend en neutraliseert vieze geurtjes van huisdieren, tabak en nare kookluchtjes.

Hoe werkt de Lacrosse katalytische brander: 

Vul de brander voor 2/3 met de Lacrosse navulling. Een trechtertje is meegeleverd. Plaats de lont weer in de geurlamp en laat deze 20 min. staan zodat de olie goed in de lont kan trekken, vergeet het dopje niet op de lamp te zetten. Steek het steentje van de lont aan en blaas deze na 1 minuut  uit. Zet de hoge open dop op de geurlamp en de aromatische geur wordt nu verspreid door uw huis. Wilt u het verspreiden van de geur stoppen, plaats dan de dichte dop over de lont en het steentje dooft en verspreidt geen geur meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *